Att arbeta på STS Trafikskola AB

På STS jobbar vi som ett team. Vi har det roligt på jobbet och tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och ärlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa större resultat – tillsammans! 

STS Trafikskola AB är idag inte ansluten till något kollektivavtal, men vi erbjuder ändå en av marknadens bästa villkor. Med en trygg lön, pension och friskvård kan vi tillsammans skapa en plats där du kan växa i yrket som trafiklärare. Att få påverka sina egna arbetstider och få möjlighet att utbilda på moped, bil, motorcykel och släp är några av de förmåner vi kan erbjuda dig. 

E

Just nu söker vi en Trafiklärare

STS växter och nu söker vi en utbildad trafiklärare för start 2019. Kan du utbilda på flera behörigheten ser vi detta som positivt. 

Ett krav är att du tycker om att jobba med människor, har lätt för att kommunicera och framförallt, vill utvecklas inom yrket som trafiklärare. Inom våra kontor i Skurup och Sjöbo finns möjlighet att få utbilda på mer än bara personbil samt att få vidareutbilda sig. Arbete på samtliga kontor kan komma att bli aktuellt i denna tjänst. 

Vi är även en anpassad trafikskola som hjälper individer i behov av enskild undervisning och extra stöd. Därmed är det viktigt att du har lätt för att ta egna initiativ och hitta vägar för att hjälpa olika människor med olika behov.

Tjänsten som trafiklärare är en tillsvidareanställning med möjlighet att arbeta deltid/heltid med start omgående 2019. Du ansöker genom att skicka ditt CV och personliga brev till, filip.mabring@ststrafikskola.se.