Välj en sida

Fylla i formuläret. Vi återkommer inom 24 h.

E

Kontoret har flyttat!

Ni hittar oss från och med nu på samma område, men på adressen Södergatan 7D i Sjöbo. Alltså huset till vänster strax innanför grindarna. Följ skyltningen. 

För att komma i konkakt med oss vänligen fyll i formuläret eller ring oss på 0416 -170 01. Det går också bra att mejla direkt på info@ststrafikskola.se

E

Nya kontorstider!

Vi ställer nu om från kontorstider till personliga möten med dig som vill ta körkort.

Du är välkommen att ringa, mejla eller boka ett personligt möte med oss måndag-torsdag mellan 13-17. Vill du göra ett syntest, skriva in dig eller ha mer information om våra utbildningar har vi drop-in måndagar och onsdagar kl. 15-17.

Under Jul och Nyår har vi stängt från den 23/12 och är tillbaka den 10/1. Behöver ni komma i kontakt med oss under denna period går det bra att skicka oss ett mail till info@ststrafikskola.se så besvarar vi er så fort vi kan.   

Varmt välkommen! 

Nyheter & aktuellt

Håll utkik på vår Facebook för nyheter, erbjudande eller andra intressanta saker som händer i vår verksamhet

Körskola Sjöbo

Här kan du ta följande utbildningar:

Z

Bil

Z

Motorcykel

Z

AM-moped

Z

Släpkort

Kontaktuppgifter:

Adress: Södergatan 7D, 275 31 Sjöbo

Tel: 0416-170 01

E-post: info@ststrafikskola.se

Kontorstider: måndagar & onsdagar drop-in mellan 15-17 för er som vill göra syntest, ha mer information om våra utbildningar eller skriva in sig. Övriga dagar mellan 13-17 går det bra att mejla, ringa eller boka ett personligt möte med oss. 

Redo att köra igång?