Vi älskar intensivutbildning! ❤️

Har du gått i funderingar att ta körkort? Kanske har du kört tidigare men aldrig blivit klar?

Gör som många andra, gå vår intensivkurs och ta körkort på 3 veckor. Vi vill även passa på att skryta, för 80 procent av våra elever under 2019 klarade sina examinationer vid första försöket.

Körkort på

Arbetsdagar

Så fungerar intensiv

%

Får körkort på första försöket

%

Väljer intensivutbildning

%

Väljer intensivutbildning på automatväxlad bil

Testlektion

När du gör anmälan om att gå vår 3 veckors intensivutbildning bokar vi en testlektion med dig. För att vi ska kunna bevilja dig utbildningen förutsätter det att du har kört tidigare och att du har lätt för intensiv inlärning. Vilka förkunskaper just du har tittar vi därför på under din körlektion.

Nivåkontrollens syfte är att testa av dina kunskaper i bilkörning så att Du har möjlighet att klara din utbildning på 3 veckor.

Moment du bör behärska:

  • Start och stannande
  • Upp- och nedväxling i samtliga växlar
  • Backa
  • Parkera
Planering av din utbildning

Efter testlektionen lägger vi upp en plan på önskat datum. Planeringen görs på hela utbildningen innehållande körlektioner, riskutbildning 1 och 2, kunskapsprov och förarprov.

Intaget sker numera löpande och du kan själv bestämma datum för kursstart. Rekomenderad tid för anmälan är ca 1-2 månader innan kursstarten.

Börja studera teori

I samband med planeringen av din intensivutbildning får du tillgång till vår teori. Tanken är att du redan vid anmälan påbörjar den teoretiska delen av utbildningen. Det innebär att du kan mycket teori redan vid starten av din intensivkurs. 

Hos oss läser du inte en fysisk bok, utan vårt teorisystem är helt integrerat i en gemensam plattform, där du via surfplatta, mobil eller dator både läser/lyssnar teoriboken och gör körkortstester. Teorin kan du alltså göra vart i världen du än vill.

Välkommen på kursstart

Under din första vecka hos oss kommer du att köra mycket och intensiv med fokus på manöverering. Om du väljer att förlägga den praktiska delen både förmiddag och eftermiddag kommer du ha möjlighet att studera teori mellan lektionstillfällena.

Har du tänkt att arbeta eller studera parallellt kommer du istället att köra enbart förmiddag eller eftermiddag.

Utbildningens avslutande vecka

Under utbildningens avslutande vecka kommer halkutbildningen (riskutbildning 2) och finslipningen att göras. Du kommer nu att vara redo för de “roliga” momenten i utbildningen – uppskrivningen och uppkörningen. 

Uppskrivning & uppkörning

Dina examinationer genomförs på Trafikverket. Uppskrivningen kan vara förlagd på valfri ort om så önskas, medan uppkörningen genomförs i Ystad. Eftersom utbildningen till övervägande del sker i Ystad tycker vi det är viktigt att du kör upp i den ort du också tränar.

Uppkörningarna brukar vara förlagda på torsdagar och är den sista delen i din körkortsutbildning hos oss på STS Trafikskola.

KÖRKORT

Nu har du ditt efterlängtade körkort och är fri att ta dig vart i världen du än vill! Körkortet skickas hem några dagar senare, men du får såklart köra direkt efter uppkörningen på din legitimation. 😀

E

En utbildning - ett pris

Fördelarna med vår intensivutbildning är att du vet vad du betalar för. Du köper ett koncept där samtliga utbildningsdelar är inkluderat, bortsett från statliga avgifter. Du får allt detta: anmälning inklusive allt teorimaterial, möjlighet till teorilektioner, 30 körlektioner à 55 minuter, riskutbildning 1 och 2, uppvärmning och lån av bil vid uppkörning.

Hela utbildningen kostar 22 990 kr 
– med möjlighet till 24 månaders räntefri avbetalning

E

Framgångsfaktorer

Börja studera teori direkt i samband med planeringen av din intensivutbildning. När du väl kommer till oss kan vi istället fokusera på detaljerna i din utbildning. Har du möjlighet att övningsköra hemma så träna på de tips du får under testlektionen. Du kommer då att vara 100 % förberedd när din utbildning startar.

E

Förbaskat roligt!

Utbildning med mål är så mycket roligare än utbildning utan mål. Målet är att ta körkort och motivationen ökar när man vet att planen dit är lagd. Tillsammans med våra härliga utbildare kommer din körkortsutbildning att bli så förbaskat mycket roligare! 😀

E

Intresseanmälan

Är du redan intresserad, fyll i vår intresseanmälan (klicka på skriv in dig) så tar vi kontakt med dig och bokar en testlektion.

E

Beställ utbildning

Vill du ha mer information om vår 3-veckors intensivutbildning, kontakta något av våra kontor genom att ringa, mejla eller chatta med oss. I annat fall kan du enkelt beställa utbildningen direkt i vår webbutik.

Redo att köra igång?