Välj en sida

Ta automatkörkort ! 😀

Går du och funderar på att ta körkort? Kanske har du kört tidigare men aldrig blivit klar?!

Gör som många andra, ta ditt körkort intensivt på 3 veckor och gör det med en automatväxlad bil. Om 5-10 år kör vi alla automatväxlade bilar och vi gör det med eldrivna motorer.

Så varför inte vara först?!

Körkort på

Arbetsdagar

Så fungerar automat intensiv

%

Får körkort på första försöket

%

Väljer intensivutbildning

%

Väljer intensivutbildning på automatväxlad bil

Testlektion

Innan du påbörjar vår 3-veckors intensivutbildning, bokar vi en testlektion med dig. Testlektionens syfte är att bedöma dina förkunskaper i bilkörning så att Du har möjlighet att klara din utbildning på 3 veckor. När du tar körkort på automatväxel ställs inte samma krav på förkunskaper som på manuellt växlad bil, men det är bra om du behärskar följande moment.

 

  • Start och stannande
  • Backa
  • Parkera
Planering av din utbildning

Efter testlektionen lägger vi upp en tidsplan. Planeringen görs på hela utbildningen innehållande körlektioner, riskutbildning 1 och 2, teoriprov och uppkörning.

Intaget sker löpande och du kan själv bestämma datum för kursstart. Vi rekommenderar dig att anmäla dig ca 1-2 månader före önskad kursstart.

Börja studera teori

I samband med planeringen av din intensivutbildning får du tillgång till teorin och kan börja studera. Det gör det möjligt för dig att komma väl förberedd till den praktiska delen av utbildningen.

Hos oss läser du inte en fysisk bok, utan vårt teorisystem är helt integrerat i en gemensam plattform där du via surfplatta, mobil eller dator både läser teoriboken och gör körkortstesterna. Teorin kan du alltså läsa in oavsett var i världen du befinner dig. 

Välkommen till kursstart

Under din första vecka hos oss kommer du att köra mycket. Om du väljer att förlägga den praktiska delen både förmiddag och eftermiddag kommer du ha möjlighet att studera teori mellan lektionstillfällena.

Har du tänkt arbeta eller studera parallellt kommer du istället att köra enbart förmiddag eller eftermiddag.

Utbildningens avslutande vecka

Under utbildningens avslutande vecka kommer riskutbildning 2 (halkkörning) och finslipningen att göras. Du kommer nu att vara redo för de ”roliga” momenten i utbildningen – teoriprovet och uppkörningen. 

Teoriprov och uppkörning

Dina examinationer genomförs på Trafikverket. Teoriprovet kan genomföras på valfri ort om du så önskar, medan uppkörningen genomförs i Ystad.

Eftersom utbildningen till övervägande del sker i Ystad tycker vi det är viktigt att du kör upp på den ort du också tränar. Uppkörningarna brukar vara förlagda på torsdagar och är den sista delen i din körkortsutbildning hos oss på STS Trafikskola.

KÖRKORT

Nu har du ditt efterlängtade körkort och är fri att ta dig vart i världen du än vill!

Körkortet skickas hem några dagar senare, men du får såklart köra direkt efter uppkörningen på din legitimation. 😀

E

En utbildning - ett pris

Fördelarna med vår intensivutbildning är att du vet vad du betalar för. Du köper ett koncept där samtliga utbildningsdelar är inkluderat, bortsett från statliga avgifter. Du får allt detta: Digital teori, 25 körlektioner à 55 minuter, riskutbildning 1 och 2 och lån av bil på uppkörningsdagen.

Hela utbildningen kostar 21 990 kr 
– med möjlighet till 24 månaders räntefri avbetalning

E

Framgångsfaktorer

Börja studera teori direkt i samband med planeringen av din intensivutbildning. När du väl kommer till oss kan vi istället fokusera på detaljerna i din utbildning. Har du möjlighet att övningsköra hemma så träna på de tips du får under testlektionen. Du kommer då att vara 100 % förberedd när din utbildning startar.

E

Förbaskat roligt!

Utbildning med mål är så mycket roligare än utbildningar utan mål. Målet är att ta körkort och motivationen ökar när man vet att planen dit är lagd. Tillsammans med våra härliga utbildare kommer din körkortsutbildning att bli så förbaskat mycket roligare! 😀

E

Intresseanmälan

Är du redan intresserad, fyll i vår intresseanmälan (klicka på skriv in dig) så tar vi kontakt med dig och bokar en testlektion.

E

Beställ utbildning

Vill du ha mer information om vår 3-veckors intensivutbildning, kontakta vårt kontor genom att ringa eller mejla med oss. I annat fall kan du enkelt beställa utbildningen direkt i vår webbutik.

Redo att köra igång?