Intensivutbildning MC

Har du gått i funderingar att ta körkort? Kanske har du kört tidigare men aldrig blivit klar? Gör som många andra och sluta dröm. Starta din väg mot MC-kort med vår kompletta intensivkurs. 

Vill du komma igång till våren är ett bra tips att redan nu komma i kontakt med oss. Planeringen för 2020 är i sin linda och man kan redan nu göra en intresseanmälan.

😀

Körkortsutbildning på

Dagar

Så här fungerar det

%

Får körkort på första försöket

%

Väljer intensivutbildningen

Nivåkontroll

Innan din kursstart genomför vi en testlektion. Testlektionen syftar till att få en bra start på kommande utbildning. Din lärare har också möjlighet att stämma av dina tidigare erfarenheter och förmåga att tillgodogöra dig nya kunskaper. Allt för att du skall vara så nära slutmålet som möjligt efter den intensiva körkortsveckan. För att kunna tillgodose sig utbildningen krävs det att man tidigare har kört moped, cross eller MC. 

Planering av din utbildning

Efter nivåkontrollen lägger vi upp en plan på önskat datum för kursstart.

Kursstarter för 2020 är löpande!

Börja studera teori
I samband med planeringen av din intensivutbildning får du tillgång till vårt teorimaterial. Tanken är att du redan vid anmälan påbörjar den teoretiska delen av utbildningen. Det innebär att du kan mycket teori redan vid starten av din utbildningsvecka.
Välkommen på kursstart

Under din utbildning kommer vi att varva körning på vår manöverbana och körning i olika trafikmiljöer. Vi kommer att lägga ett extra fokus i låg och hög fart för att du skall bli bra vän med motorcykeln. Vi övar olika körtekniker och lär oss mer om motorcykeln.

Veckan börjar med genomgång av övningar och upplägg. Därefter prövar du ut den personliga skyddsutrustningen innan vi tar oss ann riskutbildning 1. Under veckan kommer du också genomföra övningar på olika körbanor, träna inbromsning, gör manöverprov mellan konor som motsvarar uppkörningsprovet etc. Mellan körpassen jobbar vi med säkerhetskontroller och fordonsteknik.

I slutet av utbildningen läggs fokus på körning i trafik med en avslutade landsvägsutflykt på Österlen och du genomför även riskutbildning 2.

Uppskrivning & uppkörning
När veckan är över och du genomfört de obligatoriska riskutbildningarna så har du möjlighet att genomföra Trafikverkets kunskapsprov på valfri provort. När du genomfört kunskapsprovet med godkänt resultat och är i mål med den praktiska delen av utbildningen så hjälper vi dig att boka ditt avslutade körprov.
KÖRKORT

Nu har du ditt efterlängtade körkort och är fri att ta dig vart i världen du än vill!

Körkortet skickas hem några dagar senare, men du får såklart köra direkt efter uppkörningen på din legitimation.

😀

E

Allt detta får du

Du köper ett koncept där samtliga utbildningsdelar är inkluderat, bortsett från statliga avgifter. Du får allt detta: anmälning inklusive allt teorimaterial, möjlighet till teorilektioner, MC och personlig skyddsutrustning, ca 20 timmars praktisk utbildning, riskutbildning 1 och 2, lån av MC under uppkörning. 

Hela utbildningen kostar 23 990 kr 
– med möjlighet till 24 månaders räntefri avbetalning

E

För vem är utbildningen?

Körkortsveckan passar bäst för dig som har bilkörkort och åtminstone har testat på att köra moped, cross eller mc tidigare. Utbildningen kan genomföras på tung motorcyckel (A).

E

Framgångsfaktorer

Börja studera teori direkt i samband med planeringen av din körkortsutbildning. Tanken är att du ska genomföra uppskrivningen veckan efter utbildningen så att vi därefter kan boka uppkörningen.

E

Intresseanmälan

Utbildningen går bara att genomföra i Sjöbo. Där har vi bäst förutsättningar för att ge dig en riktigt bra och givande utbildning. Är du redan intresserad, fyll i vår intresseanmälan (klicka på skriv in dig) så tar vi kontakt med dig och bokar en testlektion.

E

Beställ utbildning

Vill du ha mer information om vår intensivutbildning, kontakta något av våra kontor genom att ringa, mejla eller chatta med oss. I annat fall kan du enkelt beställa utbildningen direkt i vår webbutik.

Kursdatum 2020 

Planeringen av säsongen 2020 är i sin linda och man kan redan nu göra en intresseanmälan. 

Löpande antagning gäller. Först till kvarn! 

 

Redo att köra igång?