Välj en sida

Personbil – manuell eller automatväxlad?

Hos oss spelar dina förkunskaper ingen roll. Vi sätter personen bakom ratten i centrum och planerar och genomför utbildningen utifrån dina förutsättningar och önskemål. Du kan välja mellan att bli utbildad på manuell växel eller automatväxlad bil.

För att få lov att ta B-körkort måste man ha ett giltigt körkortstillstånd. Vi hjälper dig gärna med ansökan på något av våra kontor.

Viktigt att tänka på när man ska ta körkort är att man parallellt med körningen också arbetar med den teoretiska delen. Då blir din utbildning både billigare och mer effektiv. Hur många körlektioner just du behöver innan du är redo för uppkörning är individuellt. För oss spelar därför dina förutsättningar och behov en viktig roll.

Vårt mål är att ge dig en utbildning för livet och att göra dig till en trygg, säker och miljömedveten förare. Vi tänker också se till att du får en riktigt rolig upplevelse på vägen dit! 😀

Vägen till körkort går via STS

E

Individuella utbildningsplaner

Vissa väljer att övningsköra mycket privat medan andra väljer att enbart köra hos oss. Vi arbetar därför med individuella utbildningsplaner. Efter lång erfarenhet vet vi nämligen att din körkortsutbildning då blir mer kvalitativ och givande.

E

Testlektion

För dig med tidigare körvana startar vi utbildningen med en nivåkontroll (testlektion). Det gör att vi kan bedöma dina förkunskaper, ge dig tips och komma fram till en ungefärlig prisbild och tidsplan. Därefter planerar, utformar och bokar vi din körkortsutbildning utifrån din livssituation, dina önskemål och vad just du behöver.

E

Börja från grunden

För dig som aldrig tidigare kört börjar vi med grunderna som framförallt fokuserar på manövrering. Hur lång tid detta tar är individuellt. Det viktigaste är att din utbildning har kontinuitet. Vi hjälper dig självklart med upplägg på grunderna och därefter en slutplan.

E

Privat övningskörning

För dig som vill att vägen till körkort ska gå snabbare genom att övningsköra privat, erbjuder vi handledarkurser i Sjöbo. I webbutiken kan du enkelt se och anmäla dig till någon av våra kursstarter.

E

Vi kör 55 och 110 minuters körlektioner

För att du som elev ska få ut mesta möjliga kunskap under dina körlektioner behöver du tid för reflektion. Vi har under åren som utbildare prövat de flesta konstellationer och kommit fram till att din utbildning både blir effektivare, mer givande och framför allt billigare med längre lektionstider. Våra enkellektioner varar i 55 minuter (grunderna) och dubbellektioner i 110 minuter (slutet av utbildningen).

E

Ta körkort på 15 arbetsdagar?

STS vision är att vara det självklara valet för dig som i sydöstra Skåne vill ta körkort intensivt. Det gäller oavsett om du vill köra manuellt växlad eller automatväxlad bil.

Innan din intensivutbildning börjar genomför vi en testlektion för att bedöma dina förkunskaper och ge tips inför din kurs. I samband med testlektionen får du tillgång till allt teorimaterial och kan börja studera.

Många uppskattar en utbildningsplan från Start till Mål och ett fast pris. Läs mer under intensivutbildning! 

 

Hur vill du ta körkort?

Intensivutbildning på 15 arbetsdagar

Intensivutbildning – 8 av 10 har klarat sina examinationer på första försöket.

Intensivutbildning på automat

Om 5-10 år kör vi alla automatväxlade bilar så varför inte vara först?!

Har du läs- och skrivsvårigheter?

Vår personal är utbildad för att på rätt sätt möta dina behov genom anpassad utbildning.

Utbildningspaket Bil

Här kan du se våra färdiga utbildningspaket.

Redo att köra igång?