Personbil – manuell eller automatväxlad?

Hos oss spelar dina förkunskaper ingen roll. Vi sätter personen bakom ratten i centrum och formar utbildningen utifrån dina förutsättningar och önskemål. Körkortet kan du ta på såväl manuell- som automatväxlad bil. 

För att få lov att ta B-körkort måste man ha ett giltigt körkortstillstånd. Vi hjälper dig gärna med ansökan på något av våra kontor.

Viktigt att tänk på när man ska ta körkort är att man parallellt med körningen arbetar med den teoretiska delen av utbildningen. Då blir din utbildning både billigare men också mer effektiv. Hur många körlektioner just du behöver innan din uppkörning är individuellt. För oss spelar därför dina förutsättningar och behov en viktig roll.

Vårt mål är att ge dig en utbildning för livet och därmed bli en trygg, säker och miljömedveten förare. Under tiden som du blir det kommer du ha förbaskat roligt! 😀

Vägen till körkort går via STS

E

Individuella utbildningsplaner

Vissa väljer att övningsköra mycket privat medan andra väljer att enbart köra hos oss. Vi arbetar därför med individuella utbildningsplaner. Efter lång erfarenhet vet vi nämligen att din körkortsutbildning blir mer kvalitativ och givande.

E

Testlektion

För elever med tidigare körvana startar vi utbildningen med en nivåkontroll (testlektion). Det gör att vi kan avgöra dina förkunskaper, ge tips och därmed ge dig en ungefärlig prisbild och tidplan. Därefter planerar, utformar och bokar vi din körkortsutbildning utifrån din livssituation, önskemål och behov. Gärna intensivt!

E

Börja från grunden

För elever som aldrig tidigare kört börjar vi med grunderna som framförallt fokuserar på manövrering. Hur fort man lär sig grunderna är individuellt. Viktigt är utbildning med kontinuitet. Vi hjälper dig självklart med upplägg på grunderna och därefter en slutplan.

E

Privat övningskörning

För dig som vill att vägen till körkort ska gå snabbare, genom att övningsköra privat, erbjuder vi handledarkurser i Skurup och Sjöbo. I webbutiken kan du enkelt se och anmäla dig till någon av våra kursstarter.

E

Varför köra längre lektioner?

För att du som elev ska få ut mesta möjliga kunskap under dina körlektioner behöver du tid för reflektion. Vi har under åren som utbildare prövat de flesta av konstelationer och kommit fram till att din utbildning både blir effektivare, mer givande och framföralllt billigare med längre lektionstider. I Skurup och Sjöbo kör vi enkellektioner i 55 minuter (grunderna) och dubbellektioner i 110 minuter (slutet av utbildningen).

E

Ta körkort på 15 arbetsdagar?!

STS vision är att vara det självklara valet för dig, som intensivt, vill ta körkort i sydöstra Skåne. Det gäller oavsett om du vill köra manuell- som automatväxlad bil. 

Innan din intensivutbildning genomför vi en testlektion för att säkerställa dina förkunskaper och ge tips inför din kurs. I samband med den får du tillgång till allt teorimaterial och kan börja studera. Många uppskattar en utbildningsplan från Start till Mål där samtliga delar i utbildningen inkluderas. Även till ett fast pris! 

 

Hur vill du ta körkort?

Intensivutbildning på 15 arbetsdagar

Intensivutbildning – 8 av 10 har klarat sina examinationer på första försöket.

Intensivutbildning på automat

Om 5-10 år kör vi alla automatväxlade bilar så varför inte vara först?!

Har du läs- och skrivsvårigheter?

Vår personal är utbildad för att på rätt sätt kunna möta dina behov genom anpassad utbildning.

Utbildningspaket Bil

Här kan du se våra färdiga utbildningspaket.

Så här fungerar

Kunskapsprovet

Körprovet

Redo att köra igång?